Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Ανακοινώσεις

Έναρξη τμημάτων τένις ενηλίκων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 ξεκινάνε τα τμήματα τένις ενηλίκων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία των εγκαταστάσεων καθημερινά 17:00-22:00.

Τηλ.:2821037997

Ε-mail:sports.tuc@gmail.com

Δράσεις για παιδιά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με χαρά σας ενημερώνουμε για τα εκπαιδευτικά-αθλητικά μας προγράμματα για την τρέχουσα σχολική περίοδο 2021-2022. Προσπαθώντας να ισορροπήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και της φετινής χρονιάς καθώς και τις ανάγκες των παιδιών που αφορούν την εκπαίδευση και τη σωματική τους ανάπτυξη, δεχόμαστε και φέτος τα παιδιά με κάθε αίσθημα ευθύνης, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και απολαμβάνουμε τα οφέλη της φύσης αλλά και τα οφέλη της σωματικής άσκησης.

   Οι δράσεις μας και φέτος θα είναι δύο. Η πρώτη αφορά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα λαμβάνει χώρα στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου, ενώ η δεύτερη, είναι αθλητική δράση και θα λαμβάνει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Δράση 1η: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πάρκο Διάσωσης  Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Συνοπτικά:

 • Φιλοξενία: από 1 τμήμα ως μία τάξη (σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους συνοδούς εκπαιδευτικούς)
 • Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες
 • Κόστος συμμετοχής: 1,5 €/μαθητή

Ανακαλύπτουμετο πάρκο  μας

Το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του στα δημοτικά σχολεία. Ανακαλύπτουμε, μαθαίνουμε και δημιουργούμε στο πάρκο μας.

Δραστηριότητες:

 • Ξενάγηση στο Πάρκο. Μαθαίνουμε να εξερευνούμε τη φύση με ασφάλεια. Γραπτές   οδηγίες «Μαθαίνουμε να περπατάμε στην εξοχή». Τι χρειαζόμαστε να έχουμε για μια όμορφη βόλτα μέσα στη φύση και τι πρέπει να προσέχουμε για να προστατέψουμε και τη φύση και τον εαυτό μας.
 • Α επιλογή: Δικτυοκήπιο: «Από το σποράκι στο τραπέζι»

Το πρόσφατα ανακαινισμένο δικτυοκήπιό μας είναι στην ουσία ένας ανοιχτός χώρος που όμως παρέχει προστασία στα παιδιά από τα καιρικά φαινόμενα  με ένα μέτρια πυκνό δίχτυ. Εκεί τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τη διαδικασία φυτεύω-φροντίζω-επιβραβεύομαι για τους κόπους μου με τους καρπούς από το δικό μου λαχανικό. Τα παιδιά φυτεύουν τα σποράκια τους σε γλαστράκια και τα παίρνουν μαζί τους μαζί με οδηγίες φροντίδας σε ψηφιακή μορφή).

 • Β επιλογή: «Από το στάρι το ψωμί»

Τα παιδιά με τη δική τους συμμετοχή μαθαίνουν πώς έφτανε το ψωμί στο τραπέζι μας, από το όργωμα μέχρι την παρασκευή του με τον παραδοσιακό τρόπο.

Τα παιδιά μπορούν να φάνε το δεκατιανό τους στα παγκάκια κάτω από τις ελιές και να εξερευνήσουν τη φύση στο υπόλοιπο του σχολικού τους ωραρίου.

Στο Πάρκο υπάρχουν τουαλέτες για την υγιεινή των παιδιών με σαπούνια και αντισηπτικά, βρύσες με πόσιμο νερό και φαρμακείο για έκτακτες μικροανάγκες.

Επίσης το Πάρκο είναι ανοιχτό και χωρίς χρέωση για όσα σχολεία θέλουν να το επισκεφθούν χωρίς να κάνουν χρήση του προγράμματος της ξενάγησης.

Παρακαλούμε όσα σχολεία επιλέξουν να έρθουν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γεωπόνο του Πάρκου κα Αντωνία Ζαχαρούλη στο τηλέφωνο 2821037071 ώστε να συντονιστεί η επίσκεψή τους.

 

Δράση 2η: Ημερήσια αθλητική εκδρομή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης

Related image

   • Φιλοξενία: ολόκληρο σχολείο
   • Διάρκεια προγράμματος: σχολικό ωράριο
   • Κόστος συμμετοχής: 1€/ μαθητή

 

Κατά τη διάρκεια των εκδρομών οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των γηπέδων και χώρων. Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους μαθητές προϋποθέτει συντήρηση και καθαριότητα των χώρων (γήπεδα και τουαλέτες), παροχή φαρμακείου, καθώς και άτομο στη γραμματεία των αθλητικών εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Για το λόγο αυτό, προκειμένου δηλαδή το Πολυτεχνείο Κρήτης να ανταποκριθεί και να διασφαλίσει την παροχή ποιοτικών και ασφαλών εγκαταστάσεων ζητείται η συνεισφορά του συμβολικού ποσού του 1€, ανά μαθητή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΕταιρίαΑξιοποίησης& Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη

Για πληροφορίες και κρατήσεις για τη δράση στο Πάρκο: Ζαχαρούλη Αντωνία Γεωπόνος MSc, τηλ.: 2821037071, e-mail: azacharouli<στο>isc.tuc.gr

Για κρατήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις: τηλ.: 2821037055, e-mail: sports.tuc<στο>gmail.com

Ιστοσελίδα πάρκου: https://www.park.tuc.gr/index.php?id=11502

Ιστοσελίδα αθλητικών εγκαταστάσεων: https://sports.tuc.gr

 

Δράσεις για παιδιά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με χαρά σας ενημερώνουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για την τρέχουσα σχολική περίοδο 2021-2022. Προσπαθώντας να ισορροπήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της χρονιάς που διανύουμε και τις ανάγκες των παιδιών που αφορούν την εκπαίδευση και τη σωματική τους ανάπτυξη, δεχόμαστε τα παιδιά με κάθε αίσθημα ευθύνης, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και απολαμβάνουμε τα οφέλη της φύσης αλλά και τα οφέλη της σωματικής άσκησης. Οι δράσεις μας και φέτος είναι δύο. Η πρώτη αφορά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα λαμβάνει χώρα στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου, ενώ η δεύτερη, είναι αθλητική δράση και θα λαμβάνει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

 Δράση 1η: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πάρκο Διάσωσης  Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Συνοπτικά:

 • Φιλοξενία: 1 τμήμα ως μια τάξη (σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους συνοδούς εκπαιδευτικούς)
 • Διάρκεια προγράμματος: 1 ώρα
 • Κόστος συμμετοχής: 1 €/μαθητή

Δραστηριότητα:

Ξενάγηση στο Πάρκο. Μαθαίνουμε τη φύση της κρητικής πανίδας και χλωρίδας, τις ιδιαιτερότητες που έχουν στη Μεσογειακή Λεκάνη και την κληρονομιά τους στη διατροφή, τη φαρμακευτική βιομηχανία και την οικονομία της χώρας μας.

 

 

Τα παιδιά μπορούν να φάνε το δεκατιανό τους στα παγκάκια κάτω από τις ελιές και να εξερευνήσουν τη φύση στο υπόλοιπο του σχολικού τους ωραρίου.

Στο Πάρκο υπάρχουν τουαλέτες για την υγιεινή των παιδιών με σαπούνια και αντισηπτικά, βρύσες με πόσιμο νερό και φαρμακείο για έκτακτες μικροανάγκες.

Επίσης το Πάρκο είναι ανοιχτό και χωρίς χρέωση για όσα σχολεία θέλουν να το επισκεφθούν χωρίς να κάνουν χρήση του προγράμματος της ξενάγησης.

Παρακαλούμε όσα σχολεία επιλέξουν να έρθουν στο Πάρκο να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γεωπόνο του Πάρκου κα Αντωνία Ζαχαρούλη για τον καλύτερο συντονισμό της επίσκεψης στο τηλέφωνο 2821037071.

 

Δράση 2η: Ημερήσια αθλητική εκδρομή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης

 

Related image

 

 • Φιλοξενία: ολόκληρο σχολείο
 • Διάρκεια προγράμματος: σχολικό ωράριο
 • Κόστος συμμετοχής: 1€/ μαθητή

Κατά τη διάρκεια των εκδρομών οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των γηπέδων και των χώρων. Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους μαθητές προϋποθέτει συντήρηση και καθαριότητα των χώρων (γήπεδα και τουαλέτες), παροχή φαρμακείου, καθώς και άτομο στη γραμματεία των αθλητικών εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Για το λόγο αυτό, προκειμένου δηλαδή το Πολυτεχνείο Κρήτης να ανταποκριθεί και να διασφαλίσει την παροχή ποιοτικών και ασφαλών εγκαταστάσεων ζητείται η συνεισφορά του συμβολικού ποσού του 1€, ανά μαθητή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εταιρία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη.

Για πληροφορίες και κρατήσεις για τη δράση στο Πάρκο: Ζαχαρούλη Αντωνία Γεωπόνος MSc, τηλ 2821037071, e-mail: azacharouli<στο>isc.tuc.gr

Για κρατήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις: τηλ. 2821037055, e-mail: apanethymitaki<στο>isc.tuc.gr

 

Ιστοσελίδα πάρκου: https://www.park.tuc.gr/index.php?id=11502

 

Ιστοσελίδα αθλητικών εγκαταστάσεων: https://sports.tuc.gr

Λειτουργία Αθλητικών Εγκαταστάσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22.

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, έχει την πρόθεση για την πραγματοποίηση των παρακάτω δραστηριοτήτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22:

 1. Μαθήματα αντισφαίρισης ενηλίκων
 2. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων
 3. Μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά δημοτικού
 4. Πρόγραμμα προπονήσεων στίβου για παιδιά δημοτικού
 5. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά δημοτικού
 6. Παιδικές εκδηλώσεις

Οι ακριβείς ώρες και ημέρες, καθώς και ο αριθμός των τμημάτων, θα καθοριστούν βάσει της αντίστοιχης ανταπόκρισης και των δηλωθέντων συμμετοχών. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική, αλλά είναι αυτή που θα καθορίσει την υλοποίηση του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμες εκδήλωσής ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

 Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Το ωράριο λειτουργίας της γραμματείας των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα είναι 17:00-22:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Κυριακή, για πληροφορίες, εγγραφές και κρατήσεις γηπέδων.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων θα γίνεται πάντα, συμφωνά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για την χρήση των εγκαταστάσεων, είναι απαραίτητα η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapidtest) από τους αθλούμενους πολίτες (ηλικίας 18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ήμερες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για 180 μέρες μετά τη νόσηση). Οι αθλούμενοι έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test.

Έναρξη λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22.

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Κ. για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, την Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021.

Το ωράριο λειτουργίας των εγκαταστάσεων και της γραμματείας, για την ερχόμενη εβδομάδα 04/10_08/10/21, θα είναι 17:00-20:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή, για πληροφορίες, εγγραφές και κρατήσεις γηπέδων.

 Υπάρχει η πρόθεση για την πραγματοποίηση των παρακάτω δραστηριοτήτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22:

 1. Μαθήματα αντισφαίρισης ενηλίκων
 2. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων
 3. Μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά δημοτικού
 4. Πρόγραμμα προπονήσεων στίβου για παιδιά δημοτικού
 5. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά δημοτικού

Οι ακριβείς ώρες και ημέρες, καθώς και ο αριθμός των τμημάτων, θα καθοριστούν βάσει της αντίστοιχης ανταπόκρισης και των δηλωθέντων συμμετοχών. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική, αλλά είναι αυτή που θα καθορίσει την υλοποίηση του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμες εκδήλωσής ενδιαφέροντος εδώ.

 Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης των τμημάτων, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων θα γίνεται πάντα, συμφωνά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για την χρήση των εγκαταστάσεων, είναι απαραίτητα η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapidtest) από τους αθλούμενους πολίτες (ηλικίας 18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ήμερες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για 180 μέρες μετά τη νόσηση). Οι αθλούμενοι έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test.

Δραστηριότητες ΕΑΔΙΠ κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22

 

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανακοινώνει την πρόθεσή της, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, για την πραγματοποίηση των παρακάτω δραστηριοτήτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-22:

 1. Μαθήματα αντισφαίρισης ενηλίκων
 2. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων
 3. Μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά δημοτικού
 4. Πρόγραμμα προπονήσεων στίβου για παιδιά δημοτικού
 5. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά δημοτικού

Η πραγματοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων προϋποθέτει τη λήξη της αναστολής λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Για περισσότερες πληροφορίες και φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.


 

Αναστολή λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης σύμφωνα με το ΦΕΚ 4829/Β/2-11-2020

 

Αγαπητοί αθλούμενοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 4829/Β/2-11-2020 που αφορά τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αναστέλλονται προσωρινά όλες οι αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Θα επανέλθουμε με σχετική ενημέρωση μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων προστασίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος - Πρόγραμμα αθλητικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6) @ Πολυτεχνείο Κρήτης

 

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο δράσεων αθλητικού περιεχομένου προτίθεται να διοργανώσει πρόγραμμα αθλητικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6), στην Πολυτεχνειούπολη (Κουνουπιδιανά) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Δυνατότητα συμπλήρωσης έχει οποιοσδήποτε κηδεμόνας, ανεξάρτητα αν είναι μέλος του Πολυτεχνείου Κρήτης ή όχι.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος


 

Δραστηριότητες ΕΑΔΙΠ κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21

 

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου ανακοινώνει την πρόθεσή της για την πραγματοποίηση των ακόλουθων δραστηριοτήτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-21:

 1. Μαθήματα αντισφαίρισης
 2. Μαθήματα ποδοσφαίρου για παιδιά δημοτικού
 3. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά δημοτικού
 4. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων
 5. Πρόγραμμα προπονήσεων στίβου για παιδιά δημοτικού

Για περισσότερες πληροφορίες και φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.


 

Δραστηριότητες ΕΑΔΙΠ κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21

 

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου ανακοινώνει την πρόθεσή της για την πραγματοποίηση των ακόλουθων δραστηριοτήτων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-21:

 1. Μαθήματα αντισφαίρισης
 2. Μαθήματα ποδοσφαίρου
 3. Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά
 4. Πρόγραμμα εκγύμνασης ενηλίκων

Οι σχετικές φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αναρτηθούν τον Σεπτέμβριο 2020 στα Γενικά Μηνύματα του Πολυτεχνείου Κρήτης, στην ιστοσελίδα των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, καθώς και στον λογαριασμό facebook των αθλητικών εγκαταστάσεων.


 

Απομάκρυνση αυτόματων πωλητών από το χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι αυτόματοι πωλητές νερού και αναψυκτικών απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων λόγω των αλλεπάλληλων βανδαλισμών και διαρρήξεων που υπέστησαν.


 

Νέο ωράριο λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων από 01/07/2020 έως 31/07/2020

 

Αγαπητοί αθλούμενοι,

σας ενημερώνουμε ότι οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης από 01/07/2020 έως 31/07/2020 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 12:00 και 17:00 - 23:00

Σάββατο και Κυριακή: 17:00 - 23:00

Σημείωση: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε οι πρωινές κρατήσεις να πραγματοποιούνται έγκαιρα στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.

Σε περίπτωση απουσίας του προσωπικού από τη γραμματεία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 28210-37055.


 

Αναστολή λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το Διάστημα Άμεσου Κινδύνου Εμφάνισης και Διάδοσης του Κορωνοϊού SARS-CoV-2

 

Αγαπητοί αθλούμενοι,

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι με ενημέρωση που εξέδωσε η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές για όλο το διάστημα ισχύος των εκτάκτων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση


 

Ανακοίνωση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης

 

Αγαπητοί αθλούμενοι,

θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης με ενημέρωση που εξέδωσε στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 783/τ. Β’/10.03.2020) κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 αναστέλλει τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 (14 ημέρες).

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα λειτουργίσουν κανονικά από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Επισυνάπτεται η ενημέρωση εκ μέρους της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης εδώ.

Ευχαριστούμε


 

Λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων την Καθαρά Δευτέρα

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Καθαρά Δευτέρα 02/03/2020 οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης θα παραμείνουν κλειστές.
Ευχαριστούμε


 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος Πρόγραμμα μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικούστο Πολυτεχνείο Κρήτης

 

Η Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης με χαρά σας ενημερώνει για την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων "Επαιδευτικής Ρομποτικής" για παιδιά δημοτικού, στην Πολυτεχνειούπολη (Κουνουπιδιανά).

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.


Προσαρμοσμένο ωράριο λειτουργίας για την περίοδο 21/12/2019-07/01/2020

Το προσαρμοσμένο ωράριο λειτουργίας για την περίοδο 21/12/2019-07/01/2020 είναι το εξής:

 

Αναστολή λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα 13/11/2019, οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν θα λειτουργήσουν κατά τις απογευματινές ώρες.

Προσαρμοσμένο ωράριο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων λόγω κατάληψης

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για όσες ημέρες το Πολυτεχνείο Κρήτης τελεί υπό κατάληψη, η γραμματεία των αθλητικών εγκαταστάσεων θα λειτουργεί καθημερινά με ωράριο 12:00-17:00.