EL SINGLE ARTICLE VIEW

Δηλώστε συμμετοχή στα προγράμματα εκμάθησης τένις για παιδιά και ενήλικες!

Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας,
Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία της άθλησης στην ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων κάθε ηλικίας και αναζητώντας τρόπους για την ανάπτυξη και παροχή τέτοιου είδους υπηρεσιών, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, ενήλικες και παιδιά να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή σε προγράμματα εκμάθησης τένις στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της Πολυτεχνειούπολης. 

Σκοπός μας είναι η οργάνωση και λειτουργία τμημάτων εκμάθησης τένις με μηδενική συνδρομή για τους φοιτητές μας, παρέχοντας τους έτσι τη δυνατότητα για ποιοτικότερη άθληση σε συνδυασμό πάντα με την  ελεύθερη χρήση των γηπέδων που ήδη και με προτεραιότητα τους παρέχεται.

Λαμβάνεται, επομένως, ιδιαίτερη μέριμνα ώστε τα έσοδα που θα προκύπτουν από τις συμμετοχές των υπολοίπων αθλούμενων να διατίθενται κάθε φορά για τη λειτουργία περισσότερων τμημάτων εκμάθησης τένις σε φοιτητές μας που το επιθυμούν. Τα τμήματα θα συμπληρωθούν με τη σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων που θα υποβληθούν.  Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται για τα μαθήματα τεννις (ρακέτες, μπάλες κ.α. θα προσφέρεται επίσης δωρεάν από τη Γραμματεία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ιδρύματος. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και αθληθείτε μαζί μας !

Διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση info<στο>eadip.tuc.gr  και στο τηλέφωνα 2821037055 ή 2821037997.