Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Τένις

Τα προγράμματα που θα αναπτυχθούν απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά κάθε ηλικίας. Την οργάνωση και εποπτεία τους έχει αναλάβει ο Ερμής Χέλμης, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και μεταπτυχιακός φοιτητής του ίδιου Τμήματος με εμπειρία και ως προπονητής τένις επί σειρά ετών στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων.

Σε πρώτο στάδιο, θα παρέχονται προπονήσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επιπέδων, για αρχάριους μέχρι και προχωρημένους. Αργότερα, στοχεύουμε στην ανάπτυξη προγραμμάτων, όπως Cardio Tennis και Εxpress Tennis, ενώ θα οργανωθούν και εσωτερικά τουρνουά ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίκτυο για τα παιδιά και  τους ενήλικες που θα συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα τένις για τους μικρούς μας φίλους (Mini Tennis) θα βασιστεί στις προδιαγραφές του προγράμματος Play and Stay της ITF (International Tennis Federation). Οι λιλιπούτειοι αθλητές θα κατανοήσουν το άθλημα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο και θα μάθουν να παίζουν τένις από τις πρώτες κιόλας μέρες. Μη διστάσετε να ρωτήσετε!! 

Διαθέτουμε ποικιλία επιπέδων και ωρών ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. Οι ομαδικές προπονήσεις είναι διαθέσιμες το απόγευμα από τις 17.00 μμ ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής σας σε κάποιο από τα πρωινά τμήματα.

Καλή σεζόν σε όλους τους αθλούμενούς μας!!